Voor alle meisjes die geen borsten hebben

Waarin ik antwoord geef op de vraag die iedereen denkt, maar niemand durft te stellen: Hoe is het leven zonder borsten?
Best prima hoor. En ik heb ze wel, je moet gewoon even goed zoeken. En ja, het heeft ook wel wat. Behaloos gaan is een van de kleine geneugten van het leven. Want als je tóch per ongeluk flasht, is er niet bijzonder veel om te flashen. Dus het is voornamelijk voor mij nogal schaamtelijk, maar niet bepaald de volgende Janet Jackson-nipplegate.

En vooruit, ik zal nooit weten hoe het voelt om een goed gevulde beha te hebben. Tenzij ik naar de Victoria Secret ga en een beha haal waarbij de vulling meer is dan mijn daadwerkelijke borsten en het voelt alsof je twee stootkussens voor je borst hebt. Best handig, want ik loop nogal vaak tegen dingen aan. Ik zal nooit weten hoe het is om een jurkje aan te kunnen met voorgevormde cups die je borsten natuurlijk aanvullen. Tja, in elk geval kan ik op de kinderafdeling van de Zara helemaal losgaan. Ik zal nooit weten hoe het voelt om een sportbeha aan te moeten, omdat je anders niet kan rennen zonder gruwelijke pijnen te lijden. Best fijn eigenlijk.

En laten we wel wezen. Met of zonder. Ik ben toch even seksloos als een bakje tupperware.

Van de voorkant dan, hè. Want ik heb nog wel een beetje vorm. Aan de achterkant. Hoera voor mijn buitenproportionele grote kont! (Goed, ik maak hem groter dan hij in werkelijkheid is. Het valt allemaal reuze mee. It’s got nothing on J.Lo.)

Hoe dan ook, ik ben best tevreden met mijn min A cup. Nee, ik overdrijf. Het kan altijd minder. Zie Keira Knightley. Overigens ben ik dol op Keira, want ze is een van de weinige celebrity’s die níet haar bijna onzichtbare borstpartij laat vergroten.

Nu ik het daar toch over heb. Lieve mensen. Ik kan jullie niet vertellen hoe vaak iemand me heeft gevraagd of ik een borstvergroting heb overwogen. Want waarom niet? Dat ziet er tegenwoordig zo natuurlijk uit! Nou. Omdat ik liever niet twee plastic schijfjes in mijn lichaam heb die wel of niet kunnen gaan lekken en daarnaast: waarom eigenlijk? Hé prima als je het doet, maar het is me 1) het geld en 2) de operatie niet waard.

Natuurlijk zou ik soms best willen dat ik cup F had – gewoon om mee te maken hoe dat in godsnaam moet voelen. Maar ja, ik zou ook best een piemel voor een dag willen hebben, gewoon om te weten hoe jongens lopen met zo’n ding tussen hun benen. En waarom ze er zelf zo gefascineerd door zijn. Maar dat is een vage fantasie. Net zoals die borsten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: