We Dwalen Af

We weten dat jullie met een aantal prangende vragen zitten. Dat blijkt wel uit de 0 e-mails waarmee jullie onze inbox (wedwalenaf@gmail.com, jongens!) hebben platgebombardeerd. Dus we gaan ze nu beantwoorden.

Hoe begon We Dwalen Af?
Op een middag ergens in de voorzomer van het rampenjaar 2016 stuurde Rachelle Sara een whatsappje ‘LATEN WE EEN BLOG BEGINNEN’ en Sara was van ‘JA LET’S’. En zo geschiedde het eerste #redactieoverleg. Waarbij vooral wijn aanwezig was. We brainstormden wat over namen, kwamen op een dwaalspoor (waarschijnlijk had het iets te maken met Michiel Huisman en/of Douwe Bob) en Sara kwam met de briljante naam aanzetten. Want afdwalen is wat we doen. Van discussies over meesterwerken (shout out to Keihard Boeken!) naar video’s over omvallende geiten. In pyjama’s. En dit is de plek waar we al onze gedachtes de vrije loop laten. Als iemand het leuk vindt om te lezen: mooi meegenomen! Zo niet: sucks to be you, man.

Uh, maar wíe zijn jullie dan precies?
We Dwalen Af bestaat dus uit Sara en Rachelle. We kunnen nu een uitgebreide biografie gaan geven over onszelf, maar de kans is groot dat je 1) ons al kent en 2) het je niet interesseert. Gelukkig, want om heel eerlijk te zijn willen we ook niet heel veel moeite doen om jou goed te leren kennen. Tenzij je onze groupie wordt. We hebben best wel hard een groupie nodig.

Zit er een lijn in, of iets?
Niet echt dus, we schrijven over wat we leuk vinden. En daarbij pretenderen we dat dit in categorieën valt. O, we posten wel 2x per week. Op woensdagen en zaterdagen. Ja, zeg, we hebben ook levens, dus meer dan dat zit er voorlopig even niet in.

Dolletjes, hè? Nou, dat vinden wij ook! Blijf je nog even? Het is hier een grote knotsgekke bende.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: